• Конкурс знавців української казки «Вік житиме казка знайома» Конкурс знавців української казки «Вік житиме казка знайома» Конкурс знавців української казки «Вік житиме казка знайома» Конкурс знавців української казки «Вік житиме казка знайома» Конкурс знавців української казки «Вік житиме казка знайома»

    Добра, мудра, чарівна казка завжди була у пошані. 26 вересня четвертокласникам БЗШ №4 (класовод Олена Ляшенко) випала нагода побувати на гостинах у казки. Адже працівники ЦДБ проводили конкурс знавців української казки «Вік житиме казка знайома».
     
    Ведуча заходу Лариса Олійник, у ролі Української Казки, запропонувала маленьким читайликам покататися на казковій каруселі, яка закружляє їх у вирі неймовірних пригод, вікторин та веселих ігор.
     
    Конкурс проходив у кілька етапів: «Розминка», «До якої казки прислів’я ?», «Телеграми від казкових героїв»,«Впізнай з якої казки»,«Чи уважний ти читач?». Розумники і розумниці захоплено слухали бібліотекаря, відповідали на її запитання, згадували назви казок та їхніх героїв, разом вгадували рими-закінчення та загадки.
     
    Під час конкурсу «Казкова спокуса» книжкові гурмани дегустували фірмові літературні страви: «Казковий борщ», «Рагу з пригод», «Фольклорний пудинг». Апетит, який розігрався в дітей не на жарт, був задоволений великою кількістю цікавої та корисної інформації, запропонованої в незвичній формі.
     
    Родзинкою заходу стала інсценівка казки «Рукавичка» на сучасний лад. Легка, весела та пізнавальна театралізована вистава у виконанні школярів прийшлася до смаку глядачам і викликала щирі посмішки на їхніх обличчях.

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше