• Дочка двох народів Дочка двох народів Дочка двох народів Дочка двох народів

    10 вересня у центральній бібліотеці відбулася творча зустріч з дивовижною жінкою, грузинкою Беллою Кукуладзе, яка проживає у нашому місті більше 20 років і вважає Україну своєю другою Батьківщиною.
     
    Белла пише вірші грузинською, російською і українською мовами. Перша збірка поезій побачила світ у 2009 році, друга − у 2014, наразі готуються до друку третя і четверта.
     
    Її вірші сповнені любові до Грузії та України, в них мужність і незламний дух її земляків, віра у заможну і вільну Україну, чарівні пейзажні замальовки, любовні мотиви, філософські роздуми про взаємовідносини між людьми, духовне начало чоловіка і жінки. 
     
    Присутні на заході члени клубу «Вікторія» були зачаровані стрімкими, як гірські ріки, і ніжними, як спів солов’я, поезіями пані Белли, в яких вона прагне «Карпати з Кавказом навік поєднати».

     
    Белла Кукуладзе. Зустріч з дивовижною жінкою, грузинкою Беллою КукуладзеБелла Кукуладзе. Зустріч з дивовижною жінкою, грузинкою Беллою Кукуладзе 

     
    Зустріч була настільки теплою, що слухачі довго не відпускали горду грузинку, разом з нею співали українських пісень, цікавилися її життєвими і творчими планами та запрошували на нові зустрічі.

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше