• Сьогодні – зі спортом, а завтра – з майбутнім! Сьогодні – зі спортом, а завтра – з майбутнім! Сьогодні – зі спортом, а завтра – з майбутнім! Сьогодні – зі спортом, а завтра – з майбутнім!

    Кожний знає, що здоровий спосіб життя, прагнення перемоги, наполегливість відкривають шлях до здійснення мрій. Виховувати та прищеплювати любов до спорту потрібно ще з дитинства. Напередодні Дня фізичної культури і спорту України в бібліотеці-філії №2 пройшов цикл заходів.
     
    В читальній залі розгорнута книжкова виставка-спонукання «Спортом займайся – здоров’я набирайся!», на якій представлені найновіші книги на дану тему. Цікавим доповненням є краєзнавча тека «Білоцерківські олімпійці».
     
    Для учнів 3-Г класу БЗШ №11 (класовод Жанна Лінчевська) бібліотекарі провели олімпійський урок «Зіркові історії успіху», на якому розповіли про зірок українського спорту, мандруючи сторінками книг та дитячих енциклопедій. З розповіді бібліотекаря учні також дізналися про кращих спортсменів-земляків, таких як Тарас Поздній, який в цьому році підкорив найвищу вершину світу Еверест, втіливши свою дитячу мрію. Зацікавило те, що прапор Білої Церкви, побувавши на вершині, зараз знаходиться в кабінеті міського голови. Здобувши славу та визнання, Тарас допомагає хворим дітям, займаючись волонтерством. Незламну силу духу показав ветеран АТО, уродженець Білоцерківського району, Олександр Прокопенко, ставши учасником Всеукраїнського етапу ігор нескорених. Про видатних земляків-олімпійців діти слухали, затаївши подих, а потім наввипередки розповідали про свої спортивні захоплення та досягнення. А фізкульт-хвилинка, яку провели під анімаційний відео-супровід, довела, що діти щиро люблять спорт.
     
    У ці дні бібліотека №2 оголосила для всіх любителів спорту хвилину слави «Майбутні зірки спорту – серед нас!». Здивуванню не було меж, коли серед, на перший погляд, звичайних хлопців та дівчат, виявилися справжнісінькі «зірочки». Читач бібліотеки, учень 6-Б класу БЗШ №11, Марущенко Віталій займається плаванням, має білий пояс айкідо, а з волейболу неодноразово займав призові місця. Скромна красуня-одинадцятикласниця Дубова Оленка професійно займається карате. Суддя ІІ категорії, неодноразова чемпіонка України та Європи, має 13 перших місць, 10 – других, 12 – третіх! 
     
    Ви здивовані та захоплені, як і ми? Тож відкладіть свої гаджети, – й нумо до тренажерних залів, спортивних секцій та спортмайданчиків тоді життя стане яскравішим та цікавішим, а ви – здоровішими!

    Кравчук Леся.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше