• І дорослі, і малі знайте витоки свої… І дорослі, і малі знайте витоки свої… І дорослі, і малі знайте витоки свої… І дорослі, і малі знайте витоки свої…

    З чого починається Батьківщина? Звичайно, з місцевості, де ми народилися й живемо. Цей маленький шматочок Землі для кожного з нас є найріднішим та найкрасивішим.
     
    Дізнатися якомога більше про рідне місто, звернути увагу на здавалося б уже такі знайомі місця, мали можливість читачі бібліотеки-філії №2.
     
    Учням 4-А класу БЗШ №11 (кл. керівник Григоренко В.В.) бібліотекарі представили краєзнавчу панораму «Я в своєму місті ранок зустрічаю», презентувавши фотоальбом «Біла Церква».
     
    Інформ-досьє «Мій рідний край, моя ти Біла Церква» доповнили теки «Історія міста Біла Церква» та «Парк Олександрія», за допомогою яких читайлики мали можливість ознайомитися з пам’ятними місцями Білої Церкви.
     
    Фото-вікторина «Чи знаєш ти рідне місто» стала підсумком почутого й побаченого. 
    А яке ж свято без щирих слів вітань? Читачі з дитячою безпосередністю, декламували вірші місцевих поетів та висловлювали побажання рідному місту.
     
    Окрасою заходу стало розмаїття дитячих вишиванок. А квіти, подаровані школяриками, оздобили виставку-вітання «Наш рідний край – моя квітуча Біла Церква».
     
    Для членів клубу «Осіннє золото» була організована краєзнавча еко-прогулянка «Стежками рідного міста», під час якої вони не тільки почули цікаві факти, але й насолодилися гарними краєвидами річки Рось.
     
    За допомогою старшокласниць, в читальній залі бібліотеки, створено книжкову інсталяцію «Біла Церква моя чарівна…».
     
    Тож приймай вітання, наше рідне місто! Щастя, добробуту, гарних людей та процвітання!

    Колектив та читачі бібліотеки-філії №2.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше