• Ясночолий вересень розуму навчає

    Ясночолий вересень розуму навчає Ясночолий вересень розуму навчає

    Промайнуло тепле літечко, а з ним і шкільні канікули. Ступаючи тихо та непомітно, прийшла до нас золотокоса Осінь. Та все ж не варто сумувати, сподіваємося, що вересень ще подарує нам ясних і теплих днів.

    Першого вересня працівники бібліотеки-філіалу №9 та учні 3-Б класу СПМШ№ 16 (класовод Л.Моцна) зібрались в бібліотеці, що разом зустріти свято – День знань!

    Бібліотекарі Жанна Харченко та Світлана Могорит привітали дітей зі святом та влаштували для них справжнє театралізоване дійство. Жанна Миколаївна розповіла третьокласникам, звідки пішло і що означає слово «школа».

    А от коли починається навчальний рік, скільки тривають канікули, та які бувають системи оцінюванняв різних країнах світу – на ці запитання відповіла пані Світлана, в ролі пірата Шхуни. Разом з піратом школярі розгадували кросворд, ключовим словом якого була назва найріднішої для них країни, відгадували цікаві ребуси, в яких були зашифровані відомі вислови: «книга розуму навчає» та «хто багато читає, той багато знає». Граючись, діти допомогли Шхуні розгадати закодовану назву порту, до якого мав причалити її корабель.

    Щоб діти більше дізналися про свою країну, бібліотекарі підготували пізнавальну медіа-презентацію «Ми діти держави Україна». Завершилося свято запальними танцями під пісню «Україно, ти моя земля».

    Свято вдалося на славу! Щирі посмішки, радісні очі дітей, чудовий настрій – гарний початок нового навчального ріку!

     

    Галина Чередник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше