• Сонячно-блакитний, рідний, заповітний!

    Сонячно-блакитний, рідний, заповітний! Сонячно-блакитний, рідний, заповітний! Сонячно-блакитний, рідний, заповітний!

     

     

    Державний Прапор є національним символом нашої держави. Під ним українці йшли до проголошення самостійності. Тому для України як держави, яка має давнє історичне коріння і прагне стати повноправним членом Європейського Союзу, природним має бути вияв пошани до своєї національної символіки, а саме до прапора.

    Свято до Дня Державного Прапора України у бібліотеці-філії №6 розпочалося із флешмобу. Під звуки пісні Тіни Кароль «Україна – це ти» маленькі українці, вихованці груп «Калинка» (вихователь Наталія Кунгурова) та «Пізнайко» (вихователь Наталія Бурківська) ДНЗ №8 «Золотий півник», сповнені великої любові до рідної країни, пройшли вулицею Івана Кожедуба, від садочка до бібліотеки. В руках вони несли жовто-блакитні атрибути: прапорці, стрічки. Родзинкою флешмобу став прапор, виготовлений із квітів в техніці топіарій.

    Бібліотекар Людмила Романюк провела для малечі урок громадянства «Щоб засяяв Незалежності стяг». Із великим задоволенням діти прослухали казки та легенди, завдяки яким більше дізналися про свою землю, її славетну історію, мелодійну мову, неповторну культуру, власні традиції, державні та народні символи. Намагаючись передати свою любов до України, діти читали вірші про рідну країну. Маленькі читайлики залюбки відгадували загадки про державні та народні символи України.

    Діти охоче фотографувалися на згадку про цікаве свято, яке залишило багато позитивних емоцій.

    Світлана Шута.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше