• У серці кожної дитини живе любов до України

    У серці кожної дитини живе любов до України У серці кожної дитини живе любов до України У серці кожної дитини живе любов до України

    Прищеплення любові до рідного краю, до стежечки, яка веде від бабусиної хати до батьківської починається ще у дитячому віці. Тому бібліотекарі філіалу №1 регулярно організовують патріотичні заходи для своїх маленьких та юних користувачів.

    Напередодні Дня Незалежності України, за допомогою історичного пазлу «Пантеон славних синів України», працівники книгозбірні розповіли вихованцям ЦСДРП «Злагода» про події, пов’язані з історією державотворення, про демократичний вибір України, розкрили значення незалежності, як символу споконвічного прагнення українського народу.

    Виставка-квілт «Що для тебе Україна?» змусила читачів задуматися над таким ніби простим запитанням, а флеш-моб «Україна – це Ти! Україна – це Я!» викликав у дітей гордість за причетність до святкування Дня Незалежності України.

    Вулична промоція «Стань під прапор жовто-синій» сприймалася перехожими з радістю і бажаючих сфотографуватися з Прапором України було багато. Кожен хотів проявити своє ставлення до святого символу. Поетичний вінок «Маєм крилами свободи – стяги жовто-сині» довів, що вірші Юлії Хандожинської, Володимира Верховні, Миколи Сингаївського, Ганни Чубач не лише читають з книг, але й декламують напам’ять.

    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше