• Про Україну розкажемо пензлем

    Про Україну розкажемо пензлем Про Україну розкажемо пензлем Про Україну розкажемо пензлем Про Україну розкажемо пензлем

     

     

    З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення дати 24 серпня і значення її для всієї країни, для кожного громадянина. Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українського народу.

    У рамках святкування Дня Незалежності працівники бібліотеки-філіалу №6 провели мистецьку годину «Про Україну розкажемо пензлем», взяти участь у якій запросили активних користувачів книгозбірні. Діти поринули у світ прекрасного разом із досвідченим майстром декоративно-ужиткового мистецтва Людмилою Красніцькою-Луцик. Вони малювали національні візерунки, символи та обереги нашої країни і, звичайно, жовте сонце та мирне небо над Україною. У зміст малюнків діти вклали свій погляд на сьогодення і побажання миру, єдності та добра. В роботах втілені споконвічні прагнення українського народу бути вільними, щасливими, жити в любові, мирі і злагоді. Учасники заходу створили серію малюнків про Україну, прикрасивши їх орнаментами петриківського розпису.

    У читальній залі оформлена виставка-інсталяція «Горнусь до тебе, Україно!», на якій представлено літературу з історії України, про легендарні постаті, які стали гордістю нашої країни, про тернистий шлях української нації до самовизначення, права та обов’язки людини в Україні, а також духовну велич держави.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше