• Веселка книжкового літа

    Веселка книжкового літа Веселка книжкового літа

     

    Книжкові стежини літа надзвичайно цікаві. У бібліотеці канікул не буває, тому кожен може знайти для себе щось корисне. Хтось знайомиться з цікавою книжкою з полички, хтось читає рекомендовану літературу за шкільною програмою, іншого приваблюють книги на тематичній виставці. Діти обов’язково затримуються біля яскраво оформлених книжкових виставок, які знайомлять їх з новою літературою.

    Так, саме книги з тематичних виставок найбільше приваблюють користувачів. В цьому переконалися бібліотекарі філії №6, оформивши книжкову виставку-захват «Веселка книжкового літа».

    Всі, хто відвідує бібліотеку, в захваті від нових книг. Дітей завжди приваблюють нові книги, бо в них є своєрідна таємниця, здатна відкрити ні з чим незрівнянне задоволення. Нова книга приємна на дотик, має неповторний запах, таємнича за змістом. Вона допомагає перетворити читання у радість, задоволення, справжнє свято книжкових відкриттів.

    На виставці представлена книга Сашка Дерманського «День народження привида», в якій розповідається про химерні, розбишацькі, страшненькі, повчальні, добрі – і неодмінно веселі історії!

    Про літні канікули на кримському узбережжі, про дружбу київської школярки Наталочки з татарськими ровесниками діти зможуть дізнатися, прочитавши гостросюжетну повість Зірки Мензатюк «Дике літо в Криму».

    Геніальний фізик Стівен Гокінґ разом із донькою Люсі запрошують читачів у неймовірну мандрівку Всесвітом… верхи на астероїді. На сторінках книги «Джордж і таємний ключ до Всесвіту», сповненої гумору й карколомних пригод, розкрито найцікавіші загадки Всесвіту, а важливі наукові факти переплетено з веселими і часом небезпечними витівками. Це не лише захоплива історія про дружбу, космічні мандри та шкільні перипетії, а й неймовірна оповідь про те, як влаштований світ, у якому ми живемо.

    Приваблюють дітей і романи-бестселери американської письменниці Елеонори Портер «Поліанна» та «Полліанна дорослішає». Дивовижна історія дівчинки-сироти Поліанни, яку після смерті батьків прихистила сувора і примхлива тітка. Потрапивши у світ суворих правил і заборон, опинившись одна у чужому місті, серед чужих людей, Поліанна не зневірилася. Їй допомогла «гра в радість», яку колись придумав її батько.

    Мандруйте стежиною виставки, тут ви обов’язково зустріне книгу,яку мріяли прочитати. Ці та багато інших книг перенесуть читачів до чарівного світу пригод, відкриють багато цікавого та корисного. Тож, насолоджуйтесь відпочинком з цікавою книгою! А тепла і надзвичайних емоцій вистачить у бібліотеці для всіх. Гарного літа!

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше