• Книжкові новинки, які приємно здивують

    Книжкові новинки, які приємно здивують Книжкові новинки, які приємно здивують Книжкові новинки, які приємно здивують Книжкові новинки, які приємно здивують Книжкові новинки, які приємно здивують

    Близько 300 нових книг та книжечок чекали свого читача в бібліотеці-філії №10 у День нової книги «Читай! Дізнавайся! Дивуйся!».

    Бібліотекарі книгозбірні й цього разу порадували своїх постійних читачів-книголюбів новенькою літературою, завдячуючи спонсорам, меценатам (зокрема сім’ї Бесалкевич) та тим жителям мікрорайону, які підключилися до акції «Подаруй бібліотеці книгу!».

    Знайомство з «дорослою» книгою відбулося в читальній залі. Історично-документальна література, фантастика та фентезі, жіночі романи та детективи, серія «Великі й легендарні», сучасна українська проза – книги на всі смаки та вік привертали до себе увагу новенькими палітурками та промовистими назвами. Від імені вдячних читачів своїми враженнями поділилася пані Оксана Пух.

    На дітей та підлітків чекало найбільше новинок. Наймолодші, майже читайлики, потрапили у казкову галерею «Що лисичка написала?». Сидячи у мам-бабусь-сестричок-братиків на руках, дотягувалися до яскравих книжечок. Ті, що тільки-тільки навчилися читати, вибирали «казочку під подушку».

    Порадувала школярів різного віку викладка «Читання влітку», де виструнчилися книги за шкільною програмою, які майже неможливо застати в бібліотеці.

    Підлітків манила викладка «Все починається в 13…», яку представила постійна читачка – чарівна дівчинка Діана Маслійчук.

    Користувачів книгозбірні зацікавив плакат-рейтинг ТОПових книг від однолітків «Прочитав – раджу вам!» і бібліотекарі сподіваються невдовзі побачити там багато нових відгуків.

    Розголос про нові бібліотечні книги пройшов мікрорайоном «живим ланцюжком». Тож людно було в книгозбірні, як ніколи, бо читачі, прийшовши один раз, поверталися з сусідами, друзями, приходили, навіть, цілими сім’ями.

    Приходьте до бібліотеки – читайте, дізнавайтесь, дивуйтеся!

     

    Леся Кравчук.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше