• Чорно-білі картинки з минулого

    Чорно-білі картинки з минулого Чорно-білі картинки з минулого Чорно-білі картинки з минулого Чорно-білі картинки з минулого

     

     

    26 червня у центральній бібліотеці відбулася презентація книги "Смугастий, мов життя” Ганни Ручай, авторки нашумівшого роману "На східному фронті є зміни”.

    "Смугастий, мов життя” дипломант Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей "Коронація слова” 2008 року. Але книга на той час була "неформатом” для багатьох видавництв. Їх не влаштовували ні тема, ні образ головного героя. І тільки через 10 років роман був виданий у білоцерківському видавництві "Час Змін Інформ”.

    Презентація пройшла у формі дискусії автора з читачами, кожен висловлював свою думку,бо події описані авторкою, які відбувалися у нашому місті в радянські часи, на жаль актуальні і сьогодні.

    До обговорення твору долучилися журналіст і волонтер, голова міськрайонного об’єднання ВУТ "Просвіта” Костянтин Климчук,дизайнер обкладинки Наталія Задорожна, письменник Володимир Іванців, депутат міської ради Олена Шевченко, меценат, просвітянин Максим Кириченко.

    Гарячі дискусії серед присутніх викликали виступи бібліотекарів Олени Будьди і Надії Гаврилової.

    Дехто з учасників заходу вважав, що книга, як засіб превентивного виховання, буде кориснадля молоді та юнацтва, особливо − старшокласників і вихованців професійно-технічних училищ, інші наголошували на тому, що це твір насамперед для батьків.

     

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше