• У храмі слова Петра Розвозчика

    У храмі слова Петра Розвозчика У храмі слова Петра Розвозчика У храмі слова Петра Розвозчика У храмі слова Петра Розвозчика У храмі слова Петра Розвозчика

     

    19 червня, не зважаючи на літню спеку, у читальному залі центральної бібліотеки, було людно. Тут зібралися читачі і творча інтелігенція міста з нагоди презентації нової поетичної збірки "Сувій дороги” заслуженого учителя України, члена Національної спілки письменників України, лауреата міської літературно-мистецької премії ім. Нечуя-Левицького, члена Золотого фонду Білої Церкви Петра Іларіоновича Розвозчика.

    У творчому доробку письменника шість поетичних збірок:

    "Коні волі”, "На долонях подорожника”, "Земля Світовида”, "Ластівчине зілля”, "Божий дарунок” та нещодавно видана "Сувій дороги”, чисельні публікації в антологіях, альманахах, часописах.

    Поетичну творчість Петра Іларіоновича високо поціновували наші видатні письменники: Віктор Міняйло, Микола Вінграновський, Олег Орач, Дмитро Кремень, Юрій Ковалів, Дмитро Чередниченко.

    З виданням нової збірки пана Петра привітали колеги по перу, письменники та літератори: Андрій Гудима, Володимир Дідківський, Ольга Будугай, Оксана Щербань,заслужений працівник культури України Анатолій Кульчицький, журналіст і волонтер Костянтин Климчук, які у своїх виступах відмітили, що автор – тонкий майстер поетичного слова, його творчість − це глибокі роздуми про життя та його одвічні проблеми, кожен вірш пронизаний любов’ю до людей, природи, України, вірою в краще майбутнє.

    Присутні з насолодою слухали прекрасні вірші поета, які емоційно прочитали бібліотекарі Тетяна Кириленко, Маргарита Зубкова, Любов Вилегжаніна, Тетяна Черненко.

    Насамкінець автор розповів про роботу над збіркою, творчі пошуки, прочитав декілька віршів і представивроботи своєї доньки-художниці Іванки, яка зазвичай ілюструє його книги.

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше