• Веселі старти для вихованців «Шансу»

    Веселі старти для вихованців «Шансу» Веселі старти для вихованців «Шансу» Веселі старти для вихованців «Шансу» Веселі старти для вихованців «Шансу»

    20 червня вихованці Білоцерківського реабілітаційного центру «Шанс» стали учасниками спортивно-ігрових змагань «Веселі старти», які відбулася в центральній бібліотеці для дітей.

    Наші особливі читачі мали змогу випробувати свої сили у веселих естафетах та змаганнях: «Передай м’яч», «Здолай перешкоду», «Знайди кульку», «Переправа по острівцях», «Снайпер», «Крізь обруч», «Утримай рівновагу».

    Вихованці «Шансу» продемонструвати свої вміння та вправно впоралися із завданнями, показавши швидкість, витримку, кмітливість, а вболівальники їх активно підтримували оплесками.

    А далі втомлених, але задоволених дітей працівники книгозбірні розважали за допомогою книг. Бібліотекарі запропонували їм гучні читання української народної казки «Котигорошко», лялькову виставу «Пригоди в країні Мудрогелії», літературні вікторини «Вгадай казку за цитатою» та «Назви повне ім’я книжкового героя», загадки та літературний кросворд.

    Проведення таких заходів дає змогу дітям з особливими потребами більше спілкуватися між собою, а також похвалитися своїми вміннями і талантами.

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше