• Безпечне дитинство

    Безпечне дитинство Безпечне дитинство Безпечне дитинство

    У дітей чудовапора – час літніх канікул та розваг!Відпочинок влітку завжди йде на користь, якщо не трапляється надзвичайних пригод. Але не можна забувати, щона відпочиваючих може чатувати небезпека через їхню необережність. Як не прикро, але саме під час літнього сезону у нещасних випадках гине велика кількість дітей. Щоб відпочинок не приніс небажаних проблем, ми повинні дбати про небезпеку дітей. Саме тому працівники філіалу №6 організували зустріч вихованців загону «Козачата» (вихователь Валентина Синиця) БЗШ №23 із старшими інспекторами ювенальної превенції Білоцерківського відділу поліції Петром Мелашенком та Іваном Компанцем.

    Петро Леонідович розповів дітворі про небезпечні ситуації, які трапляються під час літніх канікул: необережне поводження з вогнем, на воді, на вулиці, нагадав правила, які можуть врятувати від небезпек і зберегти життя. Моделювалися можливі небезпечні події: як діяти під час нещасних випадків на воді, під час конфліктів з друзями. Не оминули і пожежну небезпеку та правила поводження на проїжджих частинах вулиць. За допомогою дорослих діти шукали вирішення різноманітних проблемних ситуацій. Представники ювенальної превенції детально донесли інформацію щодо адміністративної та кримінальної відповідальності за скоєні злочини. Відповідаючи на численні запитання дітей, вони щоразу наголошували на відповідальності дітей та батьків.

    Сподіваємося, що цікава та корисна інформація знадобиться присутнім у повсякденному житті. Адже порушення легше попередити, ніж долати його наслідки. Дякуємо представникам ювенальної превенції за співпрацю.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше