• Постачальник щастя №1

    Постачальник щастя №1 Постачальник щастя №1 Постачальник щастя №1 Постачальник щастя №1

    Цікаво, гамірно, весело в книгозбірні №3 у дні літніх канікул, бо тут щодня з користю для себе проводять час вихованці пришкільного табору «Світанок» БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК».

    12 червня для юних книголюбів бібліотекарі провели відеознайомство з художником-ілюстратором Євгенією Гапчинською «Постачальник щастя №1». Дітей привабила виставка-інсталяція «Вона дарує щастя», на якій були представлені книги Роальда Дала «Матильда», «Чарлі і шоколадна фабрика», «Джеймс і гігантський персик», обкладинки для яких створила художниця.

    Виконані у «дитячій» манері, на диво життєрадісні та світлі, персонажі її творів ­– маленькі, кумедні, зворушливі чоловічки – надзвичайно привабливі. Сама художниця називає себе «постачальником щастя №1», тому що її творчість повертає глядачів у світ дитинства, повного радості та любові.

    Не обійшлося сьогодні і без бліц-вікторини по книзі Льюса Керролла «Аліса в Дивокраї». Запитаєте чому? Даємо відповідь. У видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» вийшли книги вищезгаданого автора, які ілюстровані пані Євгенією.

    А потім дітлахи переглянули книги та побувалиу віртуальній виставковій заліхудожниці, яку заслужено називають галереєю щастя.

    Тетяна Драбинко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше