• Літній табір – весела сім’я, літній табір – це книга, друзі і я!

    Літній табір – весела сім’я, літній табір – це книга, друзі і я! Літній табір – весела сім’я, літній табір – це книга, друзі і я! Літній табір – весела сім’я, літній табір – це книга, друзі і я!

    Розпочалася пора літніх канікул, які з нетерпінням чекає кожна дитина.

    Щоб канікули пройшли цікаво та корисно, працівники центральної бібліотеки для дітей підготували програму літніх читань – 2018 «Літо на 12 балів».

    Цікаве і змістовне дозвілля, під гаслом: «Літній табір – весела сім’я, літній табір – це книга, друзі і я!», запропонували бібліотекарі дітям, що відпочивають у пришкільних таборах

    6 червня до книгозбірні завітали школярі БЗШ №20. Вихованці табору «Веселковий край» весело провели свій перший день літнього відпочинку в дитячий бібліотеці. На малюків чекали: екскурсія Кімнатою казок, лялькова вистава «Пан Коцький», різноманітні конкурси, вікторини, ігри – «Юні дотепники», «Чит@ю – про все знаю»,«Літературна карусель», «Казковий ерудит»,«Зламаний телефон», «Чарівний наплічник».

    Програма дня завершилася візитом до виставкової зали бібліотеки-філії №8 на вернісаж дитячої творчості «Веселкові барви».

    СвітланаШалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше