• Червень… Літечко прийшло!

    Червень… Літечко прийшло! Червень… Літечко прийшло! Червень… Літечко прийшло! Червень… Літечко прийшло! Червень… Літечко прийшло!

    Червень… Літечко прийшло! Принесло із собою прекрасні, залиті сонячним сяйвом дні і, звичайно, канікули! Від цієї думки радісно на душі, бо літо – це цікаві й неймовірні пригоди. А хіба ж вони можливі без книги і бібліотеки!

    З 4 по 21 червня бібліотека-філія№3 буде радо приймати у своїх стінах пришкільний табір «Світанок» БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК», у якому відпочиватимуть школярі не лише вищеназваної школи, а й учні БЗШ №7 та БСШ №9.

    4 червня у книгозбірні відбулося традиційне відкриття літніх читань «Літо, сонце, канікули!», на яке завітали хлопчики і дівчатка містечок «Ластів’ята» та «Усмішка». Бібліотекарі ознайомили присутніх з книжковими новинками. Юні читачі захоплено розповідали про свої улюблені книги, правильно називали не лише головних героїв художніх творів, але й їхніх авторів.

    Усім давно відомо, що літо – прекрасний і безтурботний час радощів, сонця і незвичайний простір для творчості. «Солодкий смак дитинства» – під таким гаслом відбувся вернісаж дитячої творчості.

    Безтурботні відчайдухи активно малювали свої мрії та бажання, друзів і квіти, море і пальми, метеликів і веселку. Дітлахи не тільки отримали насолоду від творчого процесу, а й створили справжні шедеври.

    О 14 годині працівники бібліотеки завітали на урочисте відкриття пришкільного табору «Світанок», яке відбулося у актовій залі БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК». Колоритні танці, чудові вірші, веселі пісні, яскравий флешмоб «запалили» зал. Бо інакше і бути не могло. Адже пора дитинства – чудова й неповторна.

     

    Ксенія Гнуда.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше