• Дитяча країна мрій

    Дитяча країна мрій Дитяча країна мрій Дитяча країна мрій Дитяча країна мрій

     

    У перший день літа у всьому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей – свято щастя, надії, злагоди, миру та радості.

    В цей день в бібліотеці-філіалі №6 було весело та гамірно із самого ранку. Тут зібрались читачі книгозбірні, щоб у колі друзів відзначити свято дитинства, а головне, взяти участь у конкурсі малюнку на асфальті. Перед початком конкурсу присутні разом із завідувачкою філією Надією Гавриловою здійснили екскурс в історію свята та ознайомилися з традиціями виховання дітей у Японії, Німеччині, Франції, Італії, Сполучених Штатах Америки та в Україні.

    Конкурс малюнку на асфальті проходив під гаслами «Щасливе дитинство» та «Ми любимо Україну». Озброївшись крейдою та власною фантазією, юні художники швидко зайняли по клітинці, намальованій на асфальті, й за лічені хвилини подвір’я бібліотеки перетворилося на казкове полотно. Приємно, що всі роботи виявилися дуже яскравими, несподіваними та самобутніми. Це був справжній феєрверк дитячої фантазії. Маленькі читайлики продемонстрували свою надзвичайну уяву та неабиякий художній талант. Свою творчість вони присвятили миру, щасливому дитинству та відобразили у малюнках свої мрії. Заключним акордом стало створення карти України з надписом «Ми діти твої, Україно!», до прикрашання якої доклали зусиль усі учасники заходу: Аня Коломієць малювала маки – символ миру, Вікторія Москаленко соняхи – символ тепла, Оля Гандзюк – квіти, Варвара Середа – прапор свята…

    Усі учасники заходу отримали солодкі подарунки від мецената бібліотеки. Та головне, що під час заходу лунав веселий сміх та учасники свята мали хороший настрій.

    Літо розпочалося. Попереду в дітвори стільки приємних подорожей, екскурсій, вражень! Нехай вони всі будуть вдалими!

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше