• З нами літечко пограє

    З нами літечко пограє З нами літечко пограє З нами літечко пограє З нами літечко пограє З нами літечко пограє

    1 червня читальна зала центральної бібліотеки для дітей перетворилася на яскраву арену циркового шоу. Адже працівники книгозбірні підготували День веселих розваг «З нами літечко пограє», присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Під час свята, маленькі читайлики, вихованці дитсадка №31, познайомилися з найталановитішими зірками справжнього бібліотечного цирку.

    Малечу зустрічали бібліотекарі-актори: найвеселіший та найкумедніший клоун Чіпіус (Людмила Романович), кумири малюків – мавпочка Труфа (Інна Кабула) та тигреня Дементій (Лариса Олійник), які розважали та веселили дітвору.

    Завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко привітала дітлахів з першим літнім днем та побажала міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку.

    А потім усіх присутніх чекала циркова вистава. Маленькі глядачі мали змогу побачити кращий номер програми – виступ дресирувальника Чіпіуса та спритних і кмітливих тварин мавпи і тигра. Гучними оплесками підтримували діти Труфу та Дементія, які вправно ходили по канату, стрибали в довжину, перекидалися тощо.

    Чіпіус, Труфа та Дементій запропонували глядачам захоплюючу подорож на казковий Острів Пригод, де дітлахів чекали веселі конкурси, естафети, жартівливі завдання, вірші, загадки і пісні про літо. Не обійшлося і без запальних танців. Діти жартували, сміялися разом із веселими аніматорами.

    Таке свято надовго запам’ятається маленьким гостям бібліотеки!

     

    Світлана Шалагіна.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше