• Читальна зала open-air – 2018 відкрилася

    Читальна зала open-air – 2018 відкрилася Читальна зала open-air – 2018 відкрилася Читальна зала open-air – 2018 відкрилася Читальна зала open-air – 2018 відкрилася Читальна зала open-air – 2018 відкрилася

    25 травня центральна бібліотека для дітей взяла участь у святкуванні Дня останнього дзвоника для дітей мікрорайону Леваневського, де відбулася презентація «Літньої читальної зали під відкритим небом».

    Працівники бібліотеки створили яскравий, веселий, ігровий книжково-пізнавальний бібліотечний майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою», запропонувавши дітям та батькам мандрівку сторінками дитячих книг та журналів у світ цікавого, кумедного і веселого.

    Бібліотекарі запросили всіх бажаючих взяти участь у веселих іграх і конкурсах, ознайомили тих, хто завітав до «Бібліотеки під відкритим небом» з новими книгами, що надійшли до книгозбірні, розповіли про послуги, які безкоштовно можна отримати у бібліотеці.

    В затінку зеленого листя малеча із задоволенням взяла участь у бібліо-пікніку «Веселися, грай і книжечки читай», літературних вікторинах «Кошик бібліотечних запитайликів», «З якої я казки», «Торбинка загублених речей книжкових героїв». Діти залюбки розгадували загадки, пригадували прислів’я, складали пазли й літературні канапки. Всі гарно повеселилися та отримали позитивні враження від дитячого експрес-театру, зокрема інсценівки казки «Ріпка».

    Коротка зупинка у «Бібліотеці open-air» дозволила маленьким білоцерківцям не тільки стати користувачами бібліотеки, але й з користю та комфортом провести час, відпочити, поспілкуватися. Можливо, для когось така приємна зустріч стала початком великої дружби з дитячою бібліотекою.

    Всі, хто завітав у літню читальну залу, залишили гарні відгуки про цю форму роботи бібліотеки. Бібліотекарі тим часом закликали мешканців і гостей міста ніколи не бути байдужими до читання.

     

    Світлана Шалагіна.

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше