• Благодійний ярмарок у бібліотеці

    Благодійний ярмарок у бібліотеці Благодійний ярмарок у бібліотеці Благодійний ярмарок у бібліотеці Благодійний ярмарок у бібліотеці Благодійний ярмарок у бібліотеці

    Сонячного травневого дня, а саме 24 травня, працівники бібліотеки-філії №8 разом із активними читачами, організували благодійний ярмарок «Весняний ярмарок милосердя» в березовій алеї, що поряд із книгозбірнею.

    Акція проводилася з метою збору коштів для військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Білоцерківському шпиталі.

    Долучилися до благодійної акції хорові колективи клубів Академії пенсіонерів «Гармонія» та «Золота осінь», у виконанні яких лунали українські пісні: «Лише у нас на Україні», «Рідний зять», «Їдемо на ярмарок», «Українці люблять сало» та інші.

    На ярмарку були представлені роботи учасниць бібліотечного гуртка «Майстрині». Не залишилися осторонь члени клубу «Золота осінь» Академії пенсіонерів на чолі з Любов’ю Петрівною Жарковою, які приготували різноманітні смаколики.

    Справжній ажіотаж був біля макітри з варениками, які наліпили бібліотекарі.

    Ярмарок тривав весело, яскраво, неймовірно дружньо та надзвичайно смачно.

    Загалом, читачі та працівники книгозбірні об’єдналися заради здійснення спільної мети – допомоги воїнам. Адже доброта і чуйність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину – головні риси українців. І коли ми разом – ми сильні і непереможні, тому й непереможна Україна.

     

    Світлана Хмільова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше