• Поет самобутній і навіть у чомусь таємничий…

    Поет самобутній і навіть у чомусь таємничий… Поет самобутній і навіть у чомусь таємничий… Поет самобутній і навіть у чомусь таємничий… Поет самобутній і навіть у чомусь таємничий… Поет самобутній і навіть у чомусь таємничий…

     

     

    23 травня, у переддень Дня слов’янської писемності та культури у центральній бібліотеці відбулася презентація нової поетичної збірки Петра Розвозчика, члена Національної спілки письменників України, лауреата міської літературно-мистецької премії ім. Нечуя-Левицького, члена Золотого фонду Білої Церкви.

    Провела презентацію завідуюча відділом обслуговування Людмила Чупак, яка повідомила, що "Сувій дороги” шоста збірка поета, до якої увійшли 123 поезії автора і 15 перекладів віршів відомих поетів з російської та білоруської мов.

    Ведуча заходу наголосила, що визначальними у творчості Петра Іларіоновича є громадянсько-патріотичні та філософські мотиви, його вірші це глибокі роздуми про життя та його одвічні проблеми, кожен пронизаний любов’ю до людей, природи і України, головним образом у новій книзі є образ дороги − дороги долі кожного українця, дороги вічності нашого народу, сповненої страждань і боротьби, сподівань і віри.

    Бібліотекарі Тетяна Кириленко, Ольга Соломаніна, Маргарита Зубкова, Тетяна Черненко і Наталія Біляєва прочитали вірші із нової книгиписьменника та поділилися враженнями від прочитаних поезій.

    Із задоволенням учасники заходу, члени клубу "Водограй”, слухали виступ автора, пана Петра, який розповів про свої творчі задуми, роботу над збіркою, прочитав власні вірші та відповів на усі запитання.

    Найстарший "водограєвець” Микола Боровик подарував поету дві українські пісні у власному виконанні.

    Бажаючі мали змогу ближче познайомитися з книгами Петра Розвозчика, які були представлені на книжковій виставці "Письменники рідного краю”.

     

    Єфросинія Король.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше