• Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу

    Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу

    15 травня, до Міжнародного дня сім’ї, в бібліотеці-філіалі №9 пройшло родинне свято «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу».

    Уже багато років книгозбірня функціонує як бібліотека сімейного читання. На свято були запрошені читаючі родини, в яких любов до книги та читання передається з покоління в покоління.

    Привітати учасників заходу до бібліотеки завітали: секретар міської ради Вадим Кошель, заступник начальника управління з питань сімейної та молодіжної політики Вікторія Левіщенко, голова Київського обласного осередку Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» Ольга Філюк, депутат обласної ради Сергій Яременко та директор Білоцерківської міської централізованої бібліотечної системи Раїса Григоренко. Всі вони наголосили, що саме сім’я є святинею, яку потрібно любити, оберігати та шанувати її традиції.
    Кожна родина отримала подарунки та подяки від депутата обласної ради С.Яременка та директора міської ЦБС Р.Григоренко, а О.Філюк презентувала нову книгу «День Матері», видану Всеукраїнським об’єднанням українок «Яворина».

    Веселий і святковий настрій присутнім створив запрошений на свято вокальний ансамбль бібліотечних працівників «Калина».

    Завідуюча бібліотекою Катерина Волинець подякувала родинам за багаторічну активну участь у житті бібліотеки та побажала міцного здоров’я, тепла, радості та благополуччя.

    Світлана Могорит.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше