• Твій друг – дорожній рух

    Твій друг – дорожній рух Твій друг – дорожній рух

    Дбати про безпеку дітей, прищеплювати навички здорового способу життя, навчати правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – сьогодні це актуальне завдання для всіх дорослих. Адже діти дуже часто потрапляють у небезпечні, скрутні ситуації, вихід з яких не можуть знайти.

    Правила дорожнього руху необхідно вивчати з дитинства. Ці знання допомагатимуть кожному уникнути неприємностей, які можуть трапитись на вулиці, а іноді й врятувати життя.

    Подорож у країну Правил вуличного руху здійснили маленькі читайлики бібліотеки №6, вихованці груп «Сонечко» та «Слоненя» (вихователі Надія Васильєва та Наталія Дмитренко) разом з бібліотекарем Людмилою Романюк.

    Герої казок Надії Красоткіної – Пес Бровко та Білочка, разом з малечею вивчали правила дорожнього руху. Діти дізнались і про пригоди Кози, яка не знала і не хотіла їх вчити. А щоб не потрапити в халепу:

    «Дорожні правила вивчай,
    Їх треба зазубрити!
    Ніколи їх не забувай,
    Щоб у безпеці жити!», - ­ закликає авторка казок.

    Під час заходу діти познайомилися із Світлофором Моргайком та відповіли на запитання вікторини «Червоний. Жовтий. Зелений». Малеча дізналася, що вірні помічники світлофор та зебра, допомагають краще орієнтуватись на вулицях міста, роблять прогулянку приємною, а головне – безпечною.

    Дошколярики відгадували загадки, показавши себе справжніми знавцями правил дорожнього руху під час ігор «Знайди пару», «Я учасник дорожнього руху» та конкурсу «Країна пішоходів». Сподобалася дітлахам і ситуативна гра «Дорожня грамота». Присутні мали можливість ознайомитися з виставкою однієї книги «Правила дорожнього руху для дітей».

     

    Надія Гаврилова.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше