• Тренінг в бібліотеці

    Тренінг в бібліотеці Тренінг в бібліотеці Тренінг в бібліотеці

     

    Сім’я... Сім’я – це будинок, в якому «живуть» любов і піклування, радість і печаль, звички і традиції. З метою поглиблення знань дітей про сім’ю, основні обов’язки членів сім’ї та місце дитини в родині, в бібліотеці-філії №6 проведено тренінг «Я в сім'ї та у світі» з учнями 4-А класу БЗШ №23 (класовод Інна Ковтун).

    До проведення тренінгу була залучена користувачка книгозбірні Олена Кучеренко. Пані Олена є спеціалістом з проведення тренінгів циклу «Особистість і суспільство» серед дорослого населення.

    Розпочався захід практичним заняттям «Говоримо компліменти». Це дало можливість виявити, наскільки діти відкриті у спілкуванні. Діти були відвертими під час дискусії «Я помічник мами».

    Про те, як на нас впливають приємні та погані слова школярі дізналися, переглянувши презентацію дослідів з водою японського вченого Емото Масару. Учасники заходу були вражені фактом, що навіть на краплинки води при швидкому замороженні також впливає значення слів.

    Розповіла Олена Петрівна дітворі й про родове дерево та про сім поколінь кожної родини, про створення оберегів сім’ї та значення символів.

    Розповідь супроводжувалась демонстрацією слайдів.

    Після тренінгу діти виготовили оберіг класу – маленької шкільної сім’ї. Також четвертокласники прикрасили сердечка для своїх мам – подарунки до Дня Матері. Оздоблення вийшло неповторним і оригінальним. Такими неповторними є і самі діти. Вітаємо усіх мам з прийдешнім святом. Нехай ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість відгукнуться в душах дітей.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше