• Мій план підкорення світу

    Мій план підкорення світу Мій план підкорення світу Мій план підкорення світу Мій план підкорення світу Мій план підкорення світу

    У вас є план підкорення світу? А у школярів 4-Б класу БЗШ №5 (кл. керівник Грозна Н.Д.) він уже складається. Більшість четвертокласників знають, чим вони хочуть займатися в житті. Вибір професії – тема серйозна, тому учні заздалегідь підготувалися до дискусійної гойдалки «Мій план підкорення світу», яка відбулася у бібліотеці-філії №10.

    Міні-твори на тему «Моя майбутня професія» стали основою для експромт-вікторини «Мій вибір і хто я?». Діти вгадували за зачитаними уривками професію та свого однокласника, який про це мріє. А мрії виявилися реальними, так як у багатьох вони вже втілюються. Назар Болілий «виражає свої емоції на полотні», юний ютубер Артем Приміренко пише, що «монтувати ролики для свого каналу – одне задоволення», гімнаст – багаторазовий чемпіон Артем Трохимець «обираючи професію спортивного тренера, допоможе дітям полюбити спорт». Дехто з дітей хоче продовжити династію батьків, а інші – освоїти нову, але цікаву й корисну професію. Є й ті, що ще не визначилися, але всі погодилися з Дашею Артеменко, що головне бути «радісною людиною».

    Бібліотекарі розповіли про нові професії та ті, яких вже не існує. Діти знають про «плювальщика», який сіяв ріпу, про бурлаків розповіла Катя Бурлак, а про людину-будильника та «хлопчика для биття» слухали із подивом.

    Всі разом визначили фактори, що впливають на вибір професії, склали формулу вибору «Хочу – можу – треба» та побудували «Піраміду успіху» в основі якої лежить любов та турбота батьків, а верхівка – усвідомлення, що кожна людина – особистість.

    Леся Кравчук.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше