• Книг незмірна глибина

    Книг незмірна глибина Книг незмірна глибина Книг незмірна глибина Книг незмірна глибина

    На думку Стефана Цвейга: «Книга є альфа й омега будь-яких знань, початок початків кожної науки». Даниною поваги до книг та авторів, до тих, чий внесок сприяв соціальному та культурному прогресу людства, стало встановлення Всесвітнього дня книги та авторського права. Чудова традиція святкування Дня книги народилася в Каталонії, де 23 квітня – у День Святого Георга – традиційно дарували троянду за кожну куплену книжку. Цього дня також було прийнято дарувати книги близьким.

    Продовжили традицію дарування книг і користувачі бібліотеки-філії №6. В цей день полички стелажа «Подаруй собі книгу» поповнилися новими книгами від читачів Антоніни Дмитрук та Галини Артьомової. Підбірку книг із серії «Детективи» працівники філії передали воїнам-захисникам через волонтера Костянтина Климчука.

    Завітали до книгозбірні і вихованці групи «Пізнайко» ДНЗ №8 (вихователь Вікторія Царенко). Діти подарували бібліотеці енциклопедію «Чемпіони серед тварин», «Казки мого дитинства» та «Казки про принцес». Для своїх читайликів бібліотекарі оформили книжкову виставку «23 квітня – Всесвітній день книги та авторського права».

    Завідувачка бібліотекою Надія Гаврилова разом із героями книг Лоренц Паулі і Катрін Шерер «Лисичка йде до бібліотеки» – Мишкою та Лисичкою, запросила дітвору до надзвичайного світу знань – Бібліотеки.

    Гуртківці «Чарівного пензлика» намалювали незвичайне дерево, прикрасивши його книгами.

    Увазі користувачів була представлена книжкова виставка «Слався, величайся, зіркої гори, українська книга серед дітвори».

    Протягом дня у книгозбірні проходила акція «Давайте знайомитися: Я – нова книга», під час якої бібліотекар Людмила Романюк познайомила відвідувачів з новими книгами українських письменників.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше