• «Почуй світ!»

    «Почуй світ!» «Почуй світ!» «Почуй світ!» «Почуй світ!» «Почуй світ!»

    Філіали КЗ БМР «Білоцерківська міська ЦБС» долучилися до Всеукраїнської благодійної акції, ініційованої Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця».

    Акція відбувається тринадцятий рік поспіль i за цей час встигла набути загальнонаціональної підтримки.

    Цього року ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» має назву «Почуй світ!» і проходить в усіх регіонах України з 2 по 22 квітня. Головною метою акції є збір коштів для дітей з вадами слуху, придбання медичного обладнання для дитячих лікарень областей.

    Колектив філії №9 співпрацює зі спеціалізованою загальноосвітньою школою-інтернатом для дітей з вадами слуху. Напередодні Великодня, 5 квітня, бібліотекарі запросили до участі у вернісажі «Під дзвони Великодні хай ваша доля квітне» вихованців закладу. Особливі діти познайомилися з виставкою малюнків пасхальної тематики та писанок, створених руками маленьких читачів книгозбірні та дізналися про звичаї і традиції святкування Великодня в Україні. Депутат міської ради Сергій Грисюк, який веде прийом громадян в бібліотеці, також привітав дітей зі святом і подарував кожній дитині символ воскресіння і небесної благодаті – запашну паску.

    11 квітня у центральній бібліотеці для дітей відбулося відкриття щорічної загальноміської виставки-конкурсу «О, писанка, ти ­ символ України». Під час заходу всі бажаючі мали можливість придбати малюнки, композиції, писанки, виконані традиційними та сучасними техніками, виготовлені дітьми віком від 4 до 15 років. У читальній залі книгозбірні була розміщена символіка Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» та скринька для благодійних пожертв.

    Всі зібрані кошти, в сумі 1108 грн., були перераховані на рахунок благодійного фонду.

     

    Олена Бульда.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше