• «Пробудження»

    «Пробудження» «Пробудження» «Пробудження» «Пробудження» «Пробудження»

    12 квітня у виставковій залі філії №8 відбулося відкриття персональної виставки картин молодих, талановитих і таких різних, але дуже креативних художниць Юлії Солодкої та Галини Томащук. Вони не просто художниці, а ще й викладачі, Галина ­ – викладач образотворчого мистецтва школи мистецтв №5, Юлія ­– керівник гуртка «Живопис та декоративно вжиткове мистецтво» Центру юнацтва та молоді Київщини. «Пробудження» – перша персональна виставка панянок.

    На суд шанувальників художнього мистецтва представлена різножанрова експозиція, що складається з пейзажів і натюрмортів, портретів і декоративних робіт, олійного живопису і акварелі, пастелі і гуаші, акрилу і батику. Цікаво, що відвідувачі виставки мають змогу спостерігати за ростом майстерності авторок від дитячих років до сьогодення.

    Кожна робота має свою історію, свою енергетику, розкриває таємниці художниць і, сподіваємося, знайде свого шанувальника.

    Головний спеціаліст відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради Алла Карабач привітала Юлію Солодку та Галину Томащук з відкриттям персональної виставки.

    Виставка «Пробудження» – це меседж для всіх талановитих людей – творіть і даруйте свою творчість людям!

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше