• Будемо космонавтами!

    Будемо космонавтами! Будемо космонавтами! Будемо космонавтами! Будемо космонавтами!

    Цікаво, якщо довго та пильно вдивлятися в зоряне небо, чи можна розгледіти космічні кораблі, або навіть побачити інопланетян?

    Ідея гри для малечі груп «Барвінок» та «Ромашка» ДНЗ №20 «Берізка», які завітали до бібліотеки-філії №10 на космічний калейдоскоп «Небо починається з Землі», сяйнула одразу – будемо космонавтами! Але все, як виявилося, не так просто. Для цього потрібно було пройти справжнісінькі «космічні» випробування.

    Казка-забавлянка «Білка й Стрілка» підготувала дітей до далекої міжпланетної подорожі. А потім почалася копітка робота: підібрали під час командної гри «Політ» дружний екіпаж, побудували, за допомогою аплікації, зорельоти, тренувалися одягнути «скафандр»… Підкорюючи космічні простори, пролетіли «загадковий» метеоритний дощ, потрапивши у «зоряний лабіринт». Виявляється, Всесвіт потребує догляду, тому й влаштували «космічне прибирання».

    Дошкільнята передали «космічну естафету» першачкам.

    Учні 1-Б та 1-В класів БЗШ№5 за допомогою книжкового навігатора «Дорога до зірок» дізналися про підкорення людиною Всесвіту.

    На жаль, найменші астронавти не зустріли космічних мешканців, які передали «Повідомлення з далекої планети». Розшифрувати його довелося розумникам, які часто відвідують бібліотеку. Для цього стали у нагоді книги та журнали з виставки «Всесвіт бентежить мрії…».

     

    Леся Кравчук.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше