• І буде так!

    І буде так! І буде так! І буде так! І буде так! І буде так!


    Всі знають, що сміх – це здоров’я! А тим, хто любить жарти, простіше жити. Тому зустрічі з майстрами веселого слова – це завжди свято, а коли гумористи ще й земляки, то свято це подвійне і можна бути впевненим, що хороший настрій буде забезпечено. Саме таке свято відбулося в бібліотеці-філіалі №10, на яке завітали відомі гумористи, лауреати міських літературно-мистецьких премій ім. Івана Нечуя-Левицького та Миколи Сома за 2017 рік – Віктор Євтушенко та Леонід Гажала.

    У залі лунав веселий здоровий сміх, адже в іскристому гуморі гостей кожен знайшов щось своє, неповторне. Талановиті краяни познайомили поціновувачів жартівливого слова з творами зі своїх нових збірок «Щось не так» (Віктор Євтушенко) та «Я так живу» (Леонід Гажала). Звучали гумористичні, сатиричні твори, та в кожному – любов до рідної землі, вболівання за Україну, народ, мову…

    Не могли втриматися від декламації і веселі, дотепні, життєрадісні глядачі. Ольга Горбань прочитала гумореску Леоніда Гажали, Ольга Сиволоцька розповіла майже анекдотичну історію із життя, а Любов Лимар написала відгук-рецензію на книгу «Я так живу» Леоніда Гажали.

    Дві години зустрічі промайнули ніби дві хвилини. Гумористи ще довго не могли вирватися з кола шанувальників, які хотіли мати їхні книги з автографами. Зустріч з гумористами-патріотами не забудеться, адже вони вселили надію, що у нас все буде добре, а гумор так необхідний у нашому нелегкому шляху до кращого життя. І буде так!

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше