• Гарний сміх – здоров’я для всіх!

    Гарний сміх – здоров’я для всіх! Гарний сміх – здоров’я для всіх! Гарний сміх – здоров’я для всіх!

    Гумор – це не просто сміх, це – сміхотерапія! Дейл Карнегі, який вчив людей мистецтва спілкування та досягнення успіху, склав таку ціну усмішці: «Вона нічого не коштує, а дає багато. Вона збагачує тих, хто її отримує, і не збіднює тих, хто її дарує. Вона триває лише мить, але пам’ять про неї може лишатися назавжди».

    Швидко промайнула хвилинка-гуморинка «Ох, і сміху в нас було», проведена працівниками бібліотеки-філії №6 з учнями БЗШ №23. Дотепний гумор Павла Глазового, Віктора Євтушенка читали: Сашко Цуцков, Сашко Федак, Денис Клюєв, Денис Чернозуб, Варвара та Поліна Середа, Роман Галанзовський, Ілля Крилов.

    На сміхокрос «Посміємося разом» до книгозбірні завітав поет-гуморист, член Національної спілки письменників України, лауреат міської літературно-мистецької премії ім. І.Нечуя-Левицького, автор 13 книг гумору і сатири – Віктор Євтушенко.

    Митець розповів про свій творчий шлях, відповів на запитання присутніх, прочитав свої веселі, а інколи дошкульні гуморески та сатиричні вірші, в яких змальовано життєві негаразди, родинні, побутові конфлікти та розкрито негативні явища сучасного суспільства. Нестримним сміхом сприймала аудиторія гуморески. Слухачам сподобались мініатюри, які можна об’єднати в рубрику «Коротко і ясно».

    Двогодинна зустріч пролетіла як одна мить. На спогад, у присутніх залишилися гарний настрій і гумористичні збірки «сміхотерапії» з авторськими побажаннями. Кошти від продажу книжок Віктор Арсенійович, як волонтер, перераховує бійцям АТО.

    Бібліотекарі запропонували учасникам заходу ознайомитися з книжковою виставкою «Калейдоскоп гумор», на якій були представлені збірки гумористичних та сатиричних творів сучасних українських поетів.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше