• Гарно сміється той, хто сміється… з дитинства!

    Гарно сміється той, хто сміється… з дитинства! Гарно сміється той, хто сміється… з дитинства! Гарно сміється той, хто сміється… з дитинства! Гарно сміється той, хто сміється… з дитинства! Гарно сміється той, хто сміється… з дитинства!

    Дев’ятий рік поспіль, напередодні Дня сміху, у стінах бібліотеки-філіалу №10 кілька годин без перерви лунає гучний сміх. Хочете знати чому? Усе просто. Тут відбувається міськрайонний конкурс читців гумору «Усмішки Глазового». Ось і 28 березня у бібліотеці було дуже гамірно та весело, адже на конкурс завітало 49 учасників різного віку, щоб виявити, хто з них найкумедніший. Позмагатися у дотепності виявило бажання багатенько нових учасників, яких раніше на цьому конкурсі не бачили і не чули. Тим цікавіше було за ними спостерігати.

    Журі у складі голови – члена НСПУ, президента Міжнародного фонду імені Павла Глазового Віктора Євтушенка та членів: режисера-постановника обласного академічного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського Ольги Болховітіної і головного бібліографа відділу методичної та бібліографічної роботи міської ЦБС Олександри Нагорної щиро насолоджувалось майстерністю, щирістю, артистичністю та теплотою виконання гуморесок українських авторів. Якби хто знав, як складно членам журі було визначити переможців. Але треба було визначати найкращих.

    Отже, у молодшій віковій категорії (1-4 класи) переможцями стали: І місце – Катя Павловська (філіал №10, БЗШ №5), ІІ місце – Шевченко Назар (філіал №9, БЗШ №22), ІІІ місце – Клюєв Денис (філіал №6, БЗШ №23).

    Серед конкурсантів категорії 5-8 класи найкращими визнали: І місце – Вараді Карина (філіал №4, БЗШ №13), ІІ місце – Діхтяренко Вікторія (філіал №3, БЗШ №15) та Гальченко Анастасія (БСПМШ № 16), ІІІ місце – Редько Сніжана (філіал №5, колегіум) і Ященко Анастасія (ЦДБ, БЗШ №3).

    Старша вікова категорія цього року була представлена лише п’ятьма учасниками. Тому журі вирішило ІІ місця не надавати. А розподілити призові місця так: І місце – Агалієва Анна (філіал №5, колегіум), ІІІ місце – Білаш Віктор Іванович (пенсіонер, с.Мала Антонівка).

    Гран-прі отримав представник старшої вікової групи – Козаченко Ростислав (філіал №10, БНВО «Ліцей-МАН»).

    Традиційно усі учасники отримали подарунки та призи, вислухали думки членів журі про їхні виступи та отримали напутнє слово. Сюрпризом для Каті Павловської та Ростислава Козаченка стали запрошення на концерт до Дня сміху, який відбудеться у театрі ім. П.Саксаганського, під час якого вони матимуть змогу продемонструвати свій талант читців-гумористів із великої сцени. За таку приємну несподіванку потрібно подякувати нашому любому театру та особисто В’ячеславу Ускову, який не припиняє підтримувати молоді таланти.

    Сподіваюся, що цей конкурс матиме довгу і славну історію, даруватиме шанувальникам гумору приємні емоції, вчитиме дітвору не боятися сцени, знайомитиме усіх з новими авторами та, звичайно, талановитими виконавцями.

    До наступних яскравих зустрічей!

     

    Завжди ваша, Софія Нормировська.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше