• Читання – двері в різні світи

    Читання – двері в різні світи Читання – двері в різні світи

    Світ літератури неосяжний! В бібліотеках нашого міста зберігаються сотні тисяч різноманітних книг. І щодня з друкарень виходять усе нові й нові видання. Щоб юні читачі не заблукали в книжковому океані, бібліотекарі філії №9 провели, в рамках Тижня дитячої та юнацької книги, День нової книги «Читай і будь успішним!».

    Поради юним книголюбам, п’ятикласникам Білоцерківського колегіуму, підготувала бібліотекар Галина Чередник. «Дуже часто захоплення читанням починається з однієї-однісінької книги, яка вразить твою уяву, – наголосила Галина Іванівна, – тільки потрібно знайти цю особливу книгу».

    Завідуюча бібліотекою Катерина Волинець запросила читачів у захоплюючу подорож сторінками довідників, енциклопедій і художніх творів. Та найбільше захоплення викликала ділова гра «Як навчитися заробляти гроші». На прикладі дівчинки Кіри з повістей відомого фінансового консультанта, письменника і бізнесмена, автора бестселера «Шлях до фінансової незалежності» Бодо Шефера. Діти познайомилися з традиційними і новаторськими методами дитячих заробітків, а також з правилами поведінки, які допоможуть їм досягти мети і стати гідними громадянами своєї країни.

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше