• Німеччина: культура, мова, традиції

    Німеччина: культура, мова, традиції Німеччина: культура, мова, традиції

    В рамках проведення Року німецької мови в Україні, у бібліотеці-філії №5 відбувся День інформації «Німеччина: культура, мова, традиції».

    День розпочався відкриттям книжкової виставки «Відкрий Німеччину для себе!», на якій були представлені книги з історії та культури країни, сучасна й класична література Німеччини. Присутні мали змогу почути вірші Ф.Шіллера німецькою та українською мовами у виконанні студенток 4-го курсу факультету права та лінгвістики БНАУ.

    На інформаційний круїз «Пізнай світ німецькою» до книгозбірні завітали учні Білоцерківського колегіуму. На захід була запрошена старший викладач кафедри іноземних мов БНАУ Віта Григорівна Рєзнік, яка розповіла про важливість знання німецької мови, бо саме знання іноземної мови відкриває шлях до пізнання країни, сприяє зустрічі з новими людьми, а головне, відкриває нові грані для свого власного життя. Учні мали можливість відчути та пізнати красу німецького слова через читання віршів разом із викладачем.

    Учасників заходу зацікавила презентація «Знайомство з Німеччиною», підготовлена студентками БНАУ Мирославою Музикою та Аліною Чеботарьовою, яку дівчата представили двома мовами. Також студентки поділилися власними яскравими враженнями та досвідом перебування в цій країні.

    А ще – колегіанти залюбки взяли участь у цікавій та веселій вікторині.

    Тож пізнаваймо світ, вивчаючи мови!

    Людмила Козєл.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше