• Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання в ЦДБ

    Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання в ЦДБ Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання в ЦДБ Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання в ЦДБ Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання в ЦДБ Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання в ЦДБ

    Чудове свято «Запрошує весна у світ книжковий» подарували працівники центральної бібліотеки для дітей своїм читачам 20 березня.

    Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання традиційно відбулося у вигляді театралізованої вистави з улюбленими літературними героями.

    Ведуча заходу, завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко, запросила маленьких читайликів у безмежний книжковий світ та побажала щоб книга завжди залишалася їх найкращим другом, читання дарувало радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового.

    Читачі залюбки із задоволенням переглянули лялькові вистави – презентацію «Поверніть казку» та інсценівку казки «Колобок» у виконанні вихованців ЦТДЮ «Соняшник».

    Юні артисти зразкового лялькового театру «Фантазія» (керівник Катерина Громадська) переконливо передали характерні риси героїв за допомогою найпростіших рухів, жестів і міміки. Глядачі активно підтримували маленьких акторів: відгадували загадки, співали пісень, танцювали разом з героями казки та гучно їм аплодували.

    Учасники заходу взяли участь у різноманітних конкурсах та вікторинах за сюжетами дитячих книжок. За уривками з казок та літературних творів діти відгадували їхні назви, літературних героїв та авторів. Діти відчули радість спілкування з друкованим словом та отримали гарний настрій і чудові враження.

    Сподіваємося, що яскраве і неймовірно захоплююче свято надовго запам’ятається читачам.

     

    Світлана Шалагіна.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше