• Музика душі Тетяни Строкач

    Музика душі Тетяни Строкач Музика душі Тетяни Строкач Музика душі Тетяни Строкач

    19 березня, в день народження великої української письменниці Ліни Костенко та напередодні Всесвітнього дня поезії, у центральній бібліотеці відбулася творча зустріч читачів з білоцерківською авторкою Тетяною Строкач.

    Пані Тетяна народилася на багатій на літературні таланти Черкащині, але вже давно живе у Білій Церкві, педагог за освітою, працювала у дитячому садочку, де й почала писати вірші, спочатку для малечі, а пізніше − для душі. Енергійна, непосидюча, три роки назад згуртувала біля себе жінок мальовничого села Гайок, створила вокальний фольклорний ансамбль, який виступає з концертами в селах Білоцерківщини. Провсе це Тетяна Тезіславівна розповіла присутнім на зустрічі. А ще читала власні вірші із своєї першої друкованої збірочки "Осіння музика душі” та альманаха "Ковток життя”, виданих у видавництві "Час Змін Інформ”.

    Слухаючи прекрасні вірші, ми разом з авторкою мандрували золотими осінніми дорогами, кружляли зимовими завірюхами, милувалися квітучою весною і раділи веселковим барвам літа, насолоджувалися музикою дощу, тамували подих від палких слів кохання.

    Її вірші − це роздуми жінки, яка прагне бути щасливою; вболівання за долю дітей і онуків, долю України, за тих воїнів, які сьогодні захищають наше мирне життя; чарівні пейзажні замальовки; любов додрузів, рідної землі.

    Слухачі, члени клубу "Вікторія”, довго спілкувалися з пані Тетяною, висловлювали своє захоплення її віршами, дякували за позитив, який отримали від зустрічі, а Галина Надводнюк подарувала власноруч виготовлену ляльку-мотанку.

    Людмила Чупак.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше