• Наркоманія – хвороба чи злочин?

    Наркоманія – хвороба чи злочин? Наркоманія – хвороба чи злочин? Наркоманія – хвороба чи злочин?

    14 березня в центральній бібліотеці для дітей відбулася година-дискусія «Наркоманія – хвороба чи злочин?» в рамках роботи юридичного лекторію «Підліток і закон», учасниками якої були восьмикласники БЗШ №11 (кл.керівник Тетяна Рачок).

    Методист ЦДБ Тамара Шпак розповіла присутнім, що наркоманія – це соціальна трагедія: за приблизними даними, у світі налічується понад один мільярд наркозалежних. Користувачі дізналися, що Україна займає 6-те місце за швидкістю наркотизації населення з 50 європейських країн.

    Пані Тамара загострила увагу підлітків на небезпеці психологічної деградації людини, що приймає наркотики, довела юнакам і дівчатам, що паралельно із звичкою до наркотику, відбувається різке звуження інтересів особи, її потреб, мотивів поведінки.

    На заході старшокласники мали змогу поспілкуватися з працівниками соціально-реабілітаційного центру наркозалежних Євгеном Бабанським та Володимиром Кислим, які провели бесіду-застереження «Небезпека пристрасті», під час якої навели приклади наркозалежних людей, що поринули з головою у згубну безодню, яка знищує їхнє життя.

    Представники центру також розповіли про діяльність цього закладу, головною метою якого є допомогти подолати залежність від наркотиків чи алкоголю та повернути любов до життя і бажання жити!

    Учасники заходу взяли активну участь у психологічному тренінгу «Твоє життя – твій вибір».

     

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше