• Жінки − це квіти України

    Жінки − це квіти України Жінки − це квіти України Жінки − це квіти України

     

    До 8 березня − дня весни, любові і краси, у клубі "Вікторія”, що працює при центральній бібліотеці, відбулося свято пісні, поезії і музики.

    Розпочався захід виступом завідуючої відділом обслуговування бібліотеки Людмили Чупак, яка привітала нас, чарівних жінок, зі святом ліричними поетичними рядками і побажала душевного спокою, сімейного тепла, домашнього затишку, міцного здоров’я, миру, терпіння і любові.

    Долучився до вітань і заслужений працівник культури України, поет і композитор Анатолій Кульчицький, який прочитав декілька власних віршів, присвячених білоцерківчанкам.

    Але найбільшу насолоду ми отримали від концертної програми Григорія Музики, композитора, лауреата міської літературно-мистецької премії ім. Нечуя-Левицького та багатьох Всеукраїнських пісенних фестивалів і конкурсів, соліста президентського оркестру України.

    Співак цілу годину співав про жінок і кохання. Авторські пісні, романси, пісні відомих українських композиторів у його виконанні зачарували присутніх.

    Його сильний, з чаруючим тембром голос проникав в душу кожної з нас то ніжною мелодією, то шумом весняногодощу, то пташиними переспівами, змушував посміхатися і плакати, радіти життю.

    Акомпанував солісту добре відомий у нашому місті піаніст-віртуоз, композитор Євген Дондук.

    На прохання членів "Вікторії” хочу щиро подякувати викладачам музичної школи №3 Григорію Музиці і Євгену Дондуку, директору школи Ніні Павловій, Анатолію Кульчицькому і завідуючій відділом обслуговування бібліотеки за прекрасне свято, яке вони влаштували для нас.

    І користуючись нагодою, хочу звернутися до усіх прекрасних жінок: "Вітаю вас усіх зі святом! Нехай життя буде багатим: на здоров’я і на силу,

    і на доленьку щасливу!”

    Валентина Костина.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше