• Мамі у дарунок ми робили подарунок

    Мамі у дарунок ми робили подарунок Мамі у дарунок ми робили подарунок Мамі у дарунок ми робили подарунок Мамі у дарунок ми робили подарунок Мамі у дарунок ми робили подарунок

    Напередодні свята 8 березня діти переймаються питанням – що подарувати матусі. Зазвичай, кишенькових грошей не вистачає на коштовний подарунок. Та й не треба, адже для кожної мами найкращий подарунок той, що дитина зробила власноруч. І неважливо, якщо не зовсім досконалий, адже головне – прояв любові і уваги. А це – найцінніше.

    Працівники бібліотеки-філіалу №6 вирішили допомогти своїм маленьким користувачам у розв’язанні складного питання і запросили їх на майстер-клас «Принесу тобі, мамо, всі квіти землі». Захід провела досвідчена майстриня петриківського розпису Людмила Красніцька-Луцик. Пані Людмила зауважила, що любов і вдячність мамі допомагають висловити слова, які чудово доповнить подарунок, створений своїми руками. Адже, саме такий подарунок таїть у собі тепло і особливу чарівність.

    Ідеї подарунків були різними: від листівки до картини. Головним елементом мав слугувати петриківський розпис. Діти вміло володіють технікою цього декоративно-ужиткового мистецтва, тому, додавши фантазію, майстерно взялися до роботи.

    Найменші, Макар Іванов і Вероніка Заболотня, намалювали листівки та розмалювали кухонні дощечки у вигляді яблука та груші. У Ані Коломієць, Дар’ї Діденко та Софії Марковської «розцвіли» соняхи та мальви. Іринка Бушуєва, Катя Левковець і Софія Брикса на своїх картинах відобразили весняних птахів у квітковому царстві. Заслуговують на увагу роботи Юлії Бойко, Каті Лукіянец та Юлії Бозовчук – дівчатка розмальовували посуд. Неначе у танку посміхаються квіти у дівочих композиціях.

    Кожна річ, виготовлена маленькими майстрами, приваблює оригінальністю. Рідним матусям обов’язково сподобаються подарунки дітвори,бо вони створені з любов’ю і заряджені позитивною енергією. Адже, протягом заходу в залі лунав сміх та приємні слова. Тож, вдалого свята!

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше