• Подаруй своє серце Україні!

    Подаруй своє серце Україні! Подаруй своє серце Україні!

     

    Четвертий рік поспіль, напередодні дня Святого Валентина,працівники бібліотеки-філіалу №6 проводять патріотичну акцію «Подаруй своє серце Україні» на підтримку військових, які захищають незалежність нашої держави на сході країни.

    Цього року до акції долучилися близько 150 користувачів філії. Протягом 20 днів маленькі патріоти виготовляли сердечка, писали листи та приносили солодощі для своїх захисників.

    Найактивнішими виявилися учні 4-А класу БЗШ №23 (класовод Інна Ковтун) та 7-Б класу БЗШ №21 (класний керівник Надія Кіпчинська), вихованці гуртка «Чарівний пензлик» (керівник Людмила Красніцька-Луцик). В акції взяли участь й читачі бібліотеки-філіалу №9, які займаються в гуртку «Берестяночка» (керівник Валентина Коробко). Найменшій учасниці акції Вероніці Бойко – 5 років. Цьогоріч сердечка-валентинки були надзвичайно різноманітні: семикласники пошили серця із фетру, четвертокласники зробили із газетних трубочок, гуртківці «Чарівного пензлика» прикрасили петриківським розписом, вихованці «Берестяночки» підготували для воїнів Амурів.

    На підведення підсумків проведеної акції був запрошений волонтер Костянтин Климчук. Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері. Розповідь Костянтина не залишила байдужим жодного присутнього на заході. Семикласники підготували для гостя поетичну сторінку «Україна – це ми».Помилуватись дитячими шедеврами та долучитись до акції мали можливість всі відвідувачі філії.

    Зібрані солодощі та «сердечка», наповнені дитячим теплом, працівники філії разом із читачами передали захисникам України. Крім того 30, виготовлених власноруч та розмальованих в патріотичні кольори ангеликів, будуть охоронять воїнів від ворожих куль. Зовсім скоро все це буде на передовій.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше