• Айн! Цвай! Драй!..

    Айн! Цвай! Драй!.. Айн! Цвай! Драй!.. Айн! Цвай! Драй!.. Айн! Цвай! Драй!..

     

    2017-2018 навчальний рік – Рік німецької мови в Україні та української в Німеччині. 9 лютого у бібліотеці-філії№3 відбувся День інформації «Німеччина: культура, мова, традиції». Бібліотекарі для користувачів різних вікових категорій підготували ряд масових заходів на всі смаки і вподобання.

    Розпочався День з інформаційного екскурсу «Звичаї і звички німців у житті і побуті», участь у якому взяли учні шестикласники БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК» разом із викладачем німецької мови Ларисою Богінською.

    У читальній залі книгозбірні широкому загалу відвідувачів представлена книжкова викладка художньої літератури «Читай німецькою!».

    Для старшокласників працівники бібліотеки провели коментований огляд «Вітражі мудрості – словники», де були представлені ці видання в номінаціях: найбільший, найменший, найважчий, найновіший, найстаріший. Юнь із задоволенням читала афоризми в оригіналі та робила їхній переклад.

    Школярі середньої ланки БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК» разом з туристичною бібліоагенцією філіалу№3 познайомилися з найцікавішими, найдивовижнішими фактами про країну зразкового порядку – Німеччину.

    Читачі активно давали відповіді на запитання вікторини-інформини «Мозаїчна Німеччина». А юні хтосики залюбки читали авторські твори «Країни добрих казок». За виразність читання маленькі книголюби отримали визнання в оплесках від своїх ровесників. А ще був «Ігровий вікенд», на якому діти скандували, згадували, промовляли лічилки німецькою та українською: «Айн, цвай, драй…». Ось так весело, лаконічно, органічно пройшов День інформації!

     

    Ксенія Гнуда.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше