• Виставка дитячого малюнка «Світи зоре, світи ясна» чекає на вас

    Виставка дитячого малюнка «Світи зоре, світи ясна» чекає на вас Виставка дитячого малюнка «Світи зоре, світи ясна» чекає на вас Виставка дитячого малюнка «Світи зоре, світи ясна» чекає на вас Виставка дитячого малюнка «Світи зоре, світи ясна» чекає на вас Виставка дитячого малюнка «Світи зоре, світи ясна» чекає на вас

     

    Дитяча художнятворчість нікого не залишає байдужим, адже малюнки дітлахів повертають нас у дитинство і від їх споглядання ми стаємо щасливішими.

    Зустрітисьз дитинством у вас є можливість на виставці дитячого малюнка «Світи зоре, світи ясна», що відкрилась у міській виставковій залі бібліотеки-філії №8. На виставці представлено 248 робіт від 236 учасників, юних художників віком від 4 до 15 років.

    Ця традиційнавиставка проводиться більше двадцяти років завдяки підтримці міської влади. Журі конкурсу, у складі професійних художників: Каріни Родіонової, Валерія Ружицького та головного спеціаліста міського відділу культури Алли Карабач під головуванням Анатолія Кирилюка, визначили переможців у 3-х вікових категоріях. Переможці отримали грамоти та цінні подарунки.

    Дякуючи допомозі людей небайдужих до дитячої творчості, цього року заохочувальними призами було нагороджено 48 учасників. Підтримали дітей: секретар міської ради Вадим Кошель, депутати міської ради Андрій Король та Юрій Балас, голова міського осередку ВО «Свобода» Сергій Яременко, голова фонду «Допомога дітям Чорнобиля» Олена Іванова, керівник міського осередку ВГО українок «Яворина» Анастасія Сокол, завідувачка центральною бібліотекою для дітей Олена Корнієнко, зав. бібліотекою №6 Надія Гаврилова, зав. бібліотекою № 8 Світлана Хмільова, зав. бібліотекою №9 Катерина Волинець.

    Варто сказати, що кожна робота цікава і заслуговує уваги. Сподіваємося, що після перегляду виставки «Світи зоре, світи ясна» з’явиться ще більше небайдужих людей, які в майбутньому підтримуватимуть дитячі таланти.

    Виставка діятиме до 18 лютого за адресою вул. Леваневського, 55.

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше