• Подорож німецькою «Дорогою казок»

    Подорож німецькою «Дорогою казок»

     

    Бібліотекарі філії №6, в рамках Року німецької мови в Україні, для своїх користувачів – вихованців групи продовженого дня БЗШ №23 (вчитель Ольга Никитюк), підготували віртуальну подорож до Німеччини «Дорогою казок». Цей туристичний маршрут пов’язаний з життям талановитих казкарів братів Грімм.

    Подорож казковою дорогою, разом із завідувачкою філії Надією Гавриловою, діти розпочали з Ганау – рідного міста братів Грімм, родзинкою якого є пам’ятник письменникам і палац ландграфа Ганау.

    Дітлахи побували і на батьківщині Червоної Шапочки – місті Швальмштат. Завітали в древній замок Сабабург, який знаходиться в місті Хофгайсмар та стали «свідками» того, як красень принц оживить Сплячу красуню.

    Замок Трендельбург нагадав дітворі чарівну історію Рапунцель. Адже, саме з височенної вежі цієї фортеці спускала вона свої розкішні коси. Бронзова статуя-фонтан «Дівчинка з гусаком» – символ міста Геттінген,змусила згадати казку «Золотий гусак».

    Не оминули читайлики і місто Полле, де гордо стоять руїни замку в якому танцювала на балу красуня Попелюшка. Тут вони зустріли казкового принца, а дівчатка дуже хотіли «приміряти» кришталеву туфельку.

    Закінчили подорож в місті Бремен, побачивши пам’ятник знаменитим артистам: ослу, собаці, коту і півню, що стоять один на одному.

    Захоплююча подорож казковими дорогам подарувала малечі незабутні враження.

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше