• Презентація проектів у бібліотеці

    Презентація проектів у бібліотеці Презентація проектів у бібліотеці Презентація проектів у бібліотеці Презентація проектів у бібліотеці Презентація проектів у бібліотеці

    29 січня в Центральній бібліотеці відбулася презентація ескізних проектів реконструкції площі на вулиці Героїв Небесної Сотні.

    У читальній залі книгозбірні зібралися небайдужі білоцерківці: фахівці, журналісти, представники міської влади, бібліотекарі.

    Начальник відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради Юлія Ковальська представила увазі присутніх вісім проектів реконструкції площі на вулиці Героїв Небесної Сотні, запропонованих архітекторами Білої Церкви, Києва та Львова.

    Майбутня реконструкція площі передбачає спорудження пам’ятника з метою вшанування загиблих Героїв Небесної Сотні під час Революції Гідності та загиблих борців за волю і незалежність України на сході нашої держави під час антитерористичній операції.

    Пані Юлія детально ознайомила учасників презентації з усіма проектами, поданими на конкурс, та розповіла про основні концепції проектів майбутньої площі та пам’ятника.

    Слід зауважити, що всі громадяни можуть висловити власну думку стосовно представлених ескізних проектів письмово, щодня, крім суботи, з 9.00 до 18.00 в читальній залі книгозбірні за адресою: Торгова площа, 4/27), де для цього обладнано спеціальну скриньку для пропозицій.

    Не залишайтеся байдужими, розбудуємо рідне місто разом.

     

     

    Олена Бульда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше