• Вальс квітів серед зими Вальс квітів серед зими Вальс квітів серед зими Вальс квітів серед зими

    Коли на вулиці  холодно і  все навкруги вкрито снігом,  найбільше хочеться тепла, затишку, сонця і весняних кольорів. Тому й не дивно, що 18 січня в міській виставковій залі   відбулося відкриття  виставки картин «Зимовий вальс квітів», яку створили професійні художники міста, за ініціативи Володимира Панфілова.
     
    У вихорі вальсу кружляють акварелі Ольги Мілейко та Олени Гайдаєнко, батик Тетяни Максимової, олійний живопис Крістіни Смєлової та Володимира Большакова. Переступивши поріг виставкової зали, відвідувачі починають усміхатися, тому що залишитися байдужим до майстерно виконаних картин неможливо.
     
    Усі присутні на відкритті вернісажу отримали  не тільки насолоду від  побаченого, а  й  відтанули від повсякденних клопотів, відчули тепло літа. Сподіваюся, що спогад про дивовижні картини  дасть наснагу в повсякденному житті, а чарівна музика, у виконанні викладача школи мистецтв №4 Інни Кухаренко, запам’ятається учасникам заходу. 
     
    Не залишила байдужими виставка картин і депутатів міської ради Андрія Короля та Юрія Баласа, які привітали присутніх та висловили подяку художникам. «Наше місто, дякуючи бібліотекам, художникам, культурі в цілому  живе і розвивається  гармонійно»,- таку думку депутатів підтримали всі присутні.
     
    Виставка триватиме до 31 січня. За адресою: вул.Леваневського,55. 

                                                                    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше