• Зимове дозвілля у бібліотеці

    Зимове дозвілля у бібліотеці Зимове дозвілля у бібліотеці Зимове дозвілля у бібліотеці Зимове дозвілля у бібліотеці

    Зимові канікули – найвеселіша і найцікавіша пора для дітей. І хоча цьогорічна зима не радує нас пухнастими снігами та крижаними гірками та Новорічно-Різдвяних свят і пригод ніхто не відміняв. Працівники бібліотеки-філіалу №6 допомогли своїм читачам поринути в атмосферу новорічних забав. На відвідувачів у книгозбірні чекали зимові розваги і сюрпризи. Бібліотекарі подбали про те, щоб діти не нудьгували і підготували для них багато цікавого.

    На відкриття виставки-конкурсу Новорічно-Різдвяних листівок завітали маленькі художники зі своїми батьками. Розмаїття представленихробіт вражало присутніх. Роботи були виконані в різних стилях декоративно-ужиткового мистецтва. Декупаж, аплікація, топіарій, квілінг, енкаустика – все це можна побачити на виставці. Вихованці ДНЗ №27 представили 40 робіт, не відстали від них і читайлики груп «Пізнайко» та «Сонечко» ДНЗ №8. Всі учасники виставки отримали заохочувальні призи та солодощі. Приємно відзначити, що п’ятеро конкурсантів стали дипломантами міського конкурсу «Нова радість стала». Прикрасила захід виставка-інсталяція «Сніговик».

    На конкурс колядок «Котилася містом коляда» завітали знавці та шанувальники українських колядок. Наймолодша – чотирьохрічна Марічка Алимова, найстарша – дванадцятирічна Катерина Лукіянец. Виступи конкурсантів дивували розмаїттям новорічних колядок, що прийшли до нас із сивої давнини. Оригінальністю вирізнялися виступи тріо Фесюків: Вероніки, Богдана і Наталії, дуету Соломії Пушечнікової і Марічки Алимової, Крістіни Кривошеї, Іллі Крилова, Саші Федака, Діми Ярового, Софійки Марковської, Карини Кенгурової. Всі ці виступи заслуговують найвищої оцінки. Кожен учасник отримав солодкі призи. Присутні взяли участь у конкурсах «Зимова круговерть», «Хто кого переспіває», «Ялинка», «Сніжинки», «Найспритніший», «Подарунок», «Хто більше набере сніжків», під час яких проявили спритність, інтелектуальний та творчий потенціал.

    Підготували сюрприз для працівників бібліотеки дітлахи ДНЗ №8. Завітавши у книгозбірню разом із вихователями Наталією Бурківською та Валентиною Бублик вони дружно заколядували, віншуючи господарів та рідну Україну, за що отримали солодощі від працівників. Хочу зауважити, що солодощі отримали всі, хто 9 січня прийшов у бібліотеку.

    Як добре, що ми не забуваємо, а навпаки, популяризуємо древні звичаї й обряди нашого народу, бо без минулого не буває сьогодення.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше