• «Різдвяний вернісаж» з Новим 2018 роком вітає вас!

    «Різдвяний вернісаж» з Новим 2018 роком вітає вас! «Різдвяний вернісаж» з Новим 2018 роком вітає вас! «Різдвяний вернісаж» з Новим 2018 роком вітає вас! «Різдвяний вернісаж» з Новим 2018 роком вітає вас! «Різдвяний вернісаж» з Новим 2018 роком вітає вас!

     

    27 грудня в міській виставковій залі відкрилася традиційна виставка «Різдвяний вернісаж». Ця святкова виставка своєрідний підсумок зробленого за минулий рік. А зроблено немало – це 14 виставок: Всеукраїнська виставка декоративно-ужиткового мистецтва «Світ божий, як Великдень»; виставка картин художників області, членів НСХУ «Мистецькийзаповідник 2017»; виставка картин професійних художників міста; дві виставки робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва; дві виставки-конкурси дитячого малюнка; дві персональні виставки; виставка творчих робіт керівників мистецьких закладів міста «Мистецька рада»; виставка картин художників-аматорів до Дня Перемоги; виставка картин до Дня художника; виставка-конкурс до Міжнародного жіночого дня 8 Березня; виставка картин молодих художників. Виставкову залу за рік відвідали більше 6 тисяч глядачів.

    Кожна виставка своєрідна, але новорічна особлива, адже в залі панує магія Різдва та Нового року. Її створили берегині народного мистецтва за допомогою традиційної вишивки, різьблення по дереву, солом’яної аплікації, петриківського розпису, флористики, берести, бісерної мозаїки та бісероплетіння. Звичайно не обійшлося і без ялинки, що прикрашенаіграшками, які зробили чарівні руки майстринь.

    Начальник міського відділу культури і туризму Юлія Ковальська привітала всіх присутніх прийдешнім Новим роком, подякувала майстрам за чудову виставку та вручила Подяки і новорічні подарунки Сергію Дьякову, Леоніду Гуку, Ользі Слободяник, Катерині Соколовській, Світлані Паламарчук.

    Новорічну виставку було відкрито народними й новорічними піснями та колядками у виконанні народного ансамблю бібліотечних працівників «Калина», під керівництвом Олександра Давиденка.

    Виставка триватиме до 16 січня за адресою: вул. Леваневського,55.

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше