• Миколая зустрічали в цей святий величний час

    Миколая зустрічали в цей святий величний час Миколая зустрічали в цей святий величний час Миколая зустрічали в цей святий величний час Миколая зустрічали в цей святий величний час Миколая зустрічали в цей святий величний час

    Щороку, холодної грудневої ночі, коли навколо все вкрите снігом, у віконечка, де живуть хороші і чемні хлопчики та дівчата заглядає добрий святий Миколай. Він приходить непомітно і тільки до тих, хто був слухняним та допомагав мамі і татові протягом усього року.

    Цього року Святий Миколай завітав і до бібліотеки-філії №6, щоб вручити подарунки тим дітлахам, які залюбки йдуть до книгозбірні та читають цікаві книжки, нагадуючи про користь і необхідність читання.

    На дитяче фольклорне свято «Святий Миколай не омине жодну хатинку, обдарує кожну дитинку» завітали кращі читачі філіалу, учні БЗШ №23 зі своїми класоводами і батьками.

    Завідувачка бібліотекою Надія Гаврилова ознайомила присутніх із традиціями відзначення цього дня в Україні та інших країнах, запросила переглянути книжкову виставку «З турботою про дитину».

    Святкову історію присутні почули від маленьких акторів під час перегляду інсценівки «Ходить, ходить Миколай». Дітлахам надзвичайно сподобались янголятка (Марина Пацьора та Денис Чернозуб), які прийшли разом зі святим Миколаєм (Олександр Цуцков) та чортик Антипка (Дмитро Яровий), який намагався заважати проведенню свята.

    Кульмінацією заходу став конкурс віршів про Миколая, в якому взяли участь 11 учнів. Свою любов до Святого, вдячність за його доброту і ласку діти передали декламуючи поезії.

    На свято завітав депутат Київської обласної Ради – Максим Запаскін, та депутат Білоцерківської міської Ради – Вадим Кошель, поетеса-аматорка – Тетяна Строкач, завідувачка бібліотекою-філіалом №9 – Катерина Волинець. Саме їм було доручено оцінювати декламаторські здібності конкурсантів.

    Перемогу здобули: Олександр Цуцков, Дарина Бабко, Олександр Федак, Денис Клюєв та Денис Чернозуб. Всі учасники заходу отримали призи та солодкі подарунки від депутатів та читачки бібліотеки Оксани Федак.

    Бібліотекарі подарувати читачам радість, веселий настрій, допомогли повірити в чудо, здійснення бажань і мрій. Давайте всі разом будемо наслідувати добрі вчинки Святого Миколая. Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, Доброти, прощення і Любові до ближнього.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше