• Ой навкруг кружля хурделиця…

    Ой навкруг кружля хурделиця… Ой навкруг кружля хурделиця…

     

    Грудневого сніжного дня у центральній книгозбірні відбулися бібліотечні вечорниці "Звеселяйся рідний край − їде в гості Святий Миколай”. Зав. відділом обслуговування ЦБ Людмила Чупак розповіла про грудневі свята, які так полюбляють українці, привітала учасників дійства з Днем Святого Миколая і прийдешнім Новим 2018 роком − за Східним календарем роком Жовтого Земляного Собаки. Пані Людмила повідомила, що слід чекати від хвостатого господаря нового року, познайомила з астрологічним прогнозом.

    Учасниці народного вокального ансамблю бібліотечних працівників "Калина”, лауреата міської літературно-мистецької премії ім. Нечуя-Левицького (художній керівник Олександр Давиденко) подарували присутнім віночок народних пісень, в який Людмила Федорівна майстерно вплела вірші українських поетів про зиму і Новий рік.

    Господині вечорниць баба Палажка і баба Параска запросили на свято Бабу Ягу, Чахлика Невмирущого, Старий − 2017 і Новий − 2018 рік, Діда Мороза, Снігурочку і дівчат, які продовжили святкове дійство з конкурсами, загадками і подарунками.

    В ролі літературно-казкових героїв виступили членкині клубу "Вікторія” Ніна Скоробагатько, Валентина Величук, Неля Лавренюк, Віра Сторожук, Наталія Невесенко, Тетяна Нікітіна, Людмила Тарасюк, Світлана Купрієнко, Ніна Васильєва, Тетяна Шевченко і Людмила Мельцарик.

     

    Єфросинія Король.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше